Laden Evenementen

Dans je emoties met Dans Alchemie

Dans is een natuurlijke manier van expressie. Het is een manier waarop je lichaam emoties kan ervaren, verwerken en transformeren. We leven in een maatschappij waarbij er vooral aandacht is voor ons hoofd en ons denken. Het ervaren en uiting geven aan onze emoties is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Emoties kunnen vast komen te zitten in je lichaam waardoor je je op den duur somberder kunt gaan voelen.

In deze workshop neem ik je spelenderwijs mee op een dans- en meditatiereis. We gaan op ontdekkingstocht naar hoe jij je emoties in jouw lichaam ervaart. Via dans geef je hier expressie aan. De acceptatie van ons hart helpt ons met het integreren van wat in ons leeft. Je energie gaat weer stromen en er ontstaat ruimte voor vreugde.

Danservaring is niet nodig, ook je fysieke gesteldheid maakt niet uit. Het gaat om jouw innerlijke beleving.

Trek kleding aan waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Laagjes zijn handig, zodat je iets uit kan doen wanneer je het warm krijgt en je weer iets aan kan doen in rust momenten.
We dansen op blote voeten, sokken of binnen schoentjes.

Vrijdagavond 23 augustus 19.30 – 21.00 uur
€25,-
Voor aanmelden of meer informatie mail naar: info@maaikedevashola.nl


Wat is Dans Alchemie

Dansen is een natuurlijke manier van expressie. Het helpt je om verbinding te maken met je lichaam, je emoties te laten stromen en spanning los te laten. Via dans beweeg je uit je hoofd en in je lichaam!

Dans Alchemie is een transformatieproces waarbij gebruik wordt gemaakt van dans, expressie en meditatie. Een les begint met een leuke vrije dans warming-up om je lijf op te warmen en aan te komen in jezelf en de ruimte. Ik neem je spelenderwijs mee op een dans- en meditatiereis waarbij je expressie geeft aan je eigen sensaties en emoties. Dans op verschillende soorten muziek en stilte wisselen elkaar af. Door expressie te combineren met de elementen van alchemie; de kracht van ons hart, ons vuur en ons bewustzijn, ontstaat er ruimte voor transformatie. Hierdoor gaat de levensenergie stromen en komen we steeds meer thuis bij onszelf. We kunnen in een steeds grotere verbinding leven met onszelf en de wereld om ons heen.

Dit is de alchemie van transformatie.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant