Laden Evenementen

Qigong Dag retraite: Ervaar de kracht van de herfst

Nieuwsgierig naar hoe jij zelf jouw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau kunt brengen? Zin in een dag voor jezelf? Doe mee met deze unieke herfst dag retraite en benut het herfstpotentieel om je longen en immuunsysteem te versterken, je geest helder te maken en oude ballast los te laten.

In het oude China waren ze meesters in het balanceren van hun levensenergie. Met behulp van specifieke oefeningen (Qigong) & leef- en voedingsrichtlijnen, afgestemd op het seizoen, hielden ze hun fysieke en mentale gezondheid op peil. Het goede nieuws: Dat kun jij zelf ook! Ik laat je graag zien en ervaren hoe. Doe je mee?

Waarom deze workshop / dag retraite?

Versterk je Longen & Immuunsysteem: Ideaal voor mensen met lage afweer, post-covid klachten, chronische verkoudheid, hooikoorts, vermoeidheid, huidklachten en ademhalingsproblemen.
Emotioneel loslaten: Perfect als je moeite hebt met loslaten of verdriet ervaart.
Leef in harmonie met de seizoenen: Leer hoe je je leven kunt afstemmen op de natuur en de seizoenen.

Inhoud dag retraite herfst

Een ontspannen dag met ruimte voor:
Qigong oefeningen: Diverse zachte meditatieve bewegingen, ademhalingsoefeningen, visualiatiemeditatie, meridiaankloppen. P.s: Wist je dat uit onderzoek blijkt dat slechts 30 minuten Qigong genoeg is om de stemming te verbeteren?
Groepssessie oor acupunctuur: Gericht op het versterken van de Longen, het immuunsysteem en ontspanning (niet verplicht)
Inspiratiesessie/workshop: gebaseerd op de Traditionele Chinese Gneeswijze waarin je kennis maakt met de kenmerken van de herfst en praktische leef- een eettips leert.

De dag retraite wordt aangeboden door Sabina Rabbelier, eigenaar van praktijk Acupunctuur voor jou in Nijmegen. Gediplomeerd acupuncturist en Qigong docente. Haar missie is om middels de eeuwenoude schat van Chinese wijsheden en zelfhelingstechnieken (Yang Shen) haar gezondheid, welzijn en leven te verrijken en jou te inspireren om hetzelfde te doen.

Meer informatie: https://www.acupunctuurvoorjou.nl/28-jseptember-2024-dag-retraite-zelfhelingspotentieel-van-de-herfst.html
Meld je aan: Stuur een mail naar info@acupunctuurvoorjou.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant