Laden Evenementen

Kracht X Zacht Moedercirkel

Moeder worden is iets groots en bijzonders, maar het moederschap kan ook overweldigend zijn. Het is een nieuwe fase in je leven waarin je veel kunt voelen. Juist in deze periode is het extra belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen!

Deze cirkel geeft je de kans om als moeder (to be) stil te staan bij alle veranderingen. Het biedt je de ruimte om je verhaal te delen, je tranen te laten vloeien en je vreugde te vieren. Wij nodigen je uit om je te laten verzorgen zodat je diep kunt ontspannen. Te eren hoe hard jouw lichaam heeft gewerkt en hoe dankbaar je ervoor bent. Je mag gekoesterd worden, want er is naast jouw kindje ook een moeder geboren.

In de avond van 19 september organiseren wij een moedercirkel met het thema OOGSTEN. De volle maan in Vissen zorgt voor een tijd waarin je je meer verbonden voelt met jezelf en het grotere geheel. De maansverduistering versterkt deze energieën, wat je inzicht kan geven in een nieuwe droom of pad in je leven.

In een kleine groep en intieme setting begeleiden we je naar diepe ontspanning, herstel en verbinding met jezelf. Deze tijd van het jaar draait helemaal om naar binnen keren. We maken de overgang van Yang naar Yin. We oogsten onze energie zodat er voorraden zijn voor de winter. Keer naar binnen en laat jezelf dragen.

Start en eindtijd:
19.00 – 21.15 met uitloop tot 21.30

Kosten:
€39,-

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: joske@moksha-therapy.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant