Laden Evenementen

Open Your Heart Cacao & Alchemy Crystal Singing Bowls

Wow dit gaat  zo bijzonder worden! Deze Cacao & Crystal Sound Edition is om jezelf helemaal open te stellen en volop te genieten.

We geven een Cacao Ceremonie om ons hart te openen en Inge heeft haar sound healing practise uitgebreid met de prachtige set Crystalline Palace. Drie Crystal bowls die op elkaar zijn afgestemd en harmonieus klinken.

Deze schalen zijn gemaakt van 99,9% Quartz Crystal en hebben een prachtige zuivere klank.

Crystal Sound Bath ~ door Inge

Laat je deze middag oversloepen door de waves of sound en dein mee. Hersengolven vertragen en de frequenties werken helend op zowel lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau. Deelnemers aan eerdere Sound baths zijn lovend! Kom het zelf ervaren, zonder verwachtingen.

Cacao Ceremonie ~ door Iris

Cacao opent je hart op een hele vriendelijke manier. Het is een oeroud “medicijn” dat o.a. door de Maya’s en Azteken werd ingezet bij ceremonies. Door de stofjes in de Cacao en de ceremonie kom je helemaal bij innerlijke jezelf.

Yoga Nidra ~ door Iris

Bij Yoga Nidra mag je heerlijk gaan liggen in Savasana en Iris neemt je in 7 stappen mee in een hele diepe ontspanning waarbij je hersen golven in Theta en Delta staat komen. Hier word je zelfgenezend vermogen geactiveerd en lijkt het soms alsof je slaapt. In deze staat plant je je zaadje, je intentie, in Sanskriet een Sankalpa genoemd.

Reiki ~ door Inge

Reiki is een holistische geneeswijze uit Japan. Reiki zorgt dat blokkades in het energetische lichaam opgeheven worden en jouw levensenergie weer voluit kan stromen. Jij hoeft niets te doen behalve ontspannen te ontvangen tijdens een groeps healing.

Samen een unieke combinatie die heel mooi op elkaar aansluit. Door de Cacao open je je hart en de Crystal Singing bowls zijn helend. Door de sessies die volgen ontspan je op een diep niveau en kun je je intenties op een hele fijne manier integreren.

13:45 inloop
14:00 start programma
17:00 – 17:15 einde programma: tijd voor nog een kopje thee en even nagenieten

Prijs voor dit middag vullend programma is €79,- p.p.
Of € 69,- voor de early birds 🙂
Cacao, thee en snack included.

Waar ga je mee naar huis?
* Een uitgerust en opgeladen gevoel.
* Een diepere connectie met je innerlijke zelf en je intuïtie
* Meer in harmonie met jezelf
* Je hebt een helende Reiki groep sessie ontvangen

Vragen? Mail info@ukiyo-inflow.nl of bel 0650552504

Wij kijken er enorm naar uit. Het gaat zo tof worden!

Inge + Iris

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant